Pregled bibliografske jedinice broj: 523083
Vodič za mikrobiološke kriterije za hranu
Vodič za mikrobiološke kriterije za hranu, 2009. (ostalo).
CROSBI ID: 523083 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Vodič za mikrobiološke kriterije za hranu
(Guidance on microbiological food criteria)
Autori
Benussi- Skukan, Andrea ; Brlek- Gorski, Diana ; Boroš, Ksenija ; Dugum, Jelena ; Hegedušic, Patricija ; Humski, Andrea ; Karacic, Tatjana ; Kovacek, Ivancica ; Palcic- Jakopovic, Katica Vazdar, Ružica ; Vrdoljak Muheljic, Vlatka
Izvornik
Web stranica MPRRR
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, ostalo
Godina
2009
Ključne riječi
vodič; mikrobiologija; hrana
(guidance; microbiology; food)
Sažetak
Svrha ovog dokumenta je pružiti tijelima nadležnim za provodenje službene kontrole smjernice o primjeni kriterija iz Pravilnika te upute za primjenu Pravilnika, a u skladu s odredbama sadržanim u Pravilniku o službenim kontrolama koje se provode radi verifikacije postupanja u skladu s odredbama propisa o hrani i hrani za životinje, te propisa o zdravlju i zaštiti životinja. Ovaj Vodic takoder objašnjava SPH kako ispravno primjenjivati odredbe Pravilnika o mikrobiološkim kriterijima za hranu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Hrvatski veterinarski institut, Zagreb
Profili:
Tatjana Karačić
(autor)
Andrea Humski
(autor)
Vlatka Vrdoljak-Muheljić
(autor)
Ivančica Kovaček
(autor)
Andrea Benussi-Skukan
(autor)