Pregled bibliografske jedinice broj: 497903
Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa
Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa, 2003., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 497903 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa
(New molecular tools in the identification of microbes in the meat fermentation)
Autori
Marenčić, Dejan
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
30.09
Godina
2003
Stranica
34
Mentor
Sandi Orlić
Ključne riječi
molekularne metode; mikroorganizmi; fermentacija mesa
(molecular tools; microbes; meat fermentation)
Sažetak
U ovom je radu su prikazane nove metode koje se korsite u identifikaciji mikroorganizama tijekom fermentacije mesa.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb