Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 497903

Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa


Marenčić, Dejan
Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa, 2003., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 497903 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa
(New molecular tools in the identification of microbes in the meat fermentation)

Autori
Marenčić, Dejan

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
30.09

Godina
2003

Stranica
34

Mentor
Sandi Orlić

Ključne riječi
molekularne metode; mikroorganizmi; fermentacija mesa
(molecular tools; microbes; meat fermentation)

Sažetak
U ovom je radu su prikazane nove metode koje se korsite u identifikaciji mikroorganizama tijekom fermentacije mesa.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Sandi Orlić (mentor)

Avatar Url Dejan Marenčić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Marenčić, Dejan
Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa, 2003., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
Marenčić, D. (2003) 'Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa', diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Maren\v{c}i\'{c}, Dejan}, year = {2003}, pages = {34}, keywords = {molekularne metode, mikroorganizmi, fermentacija mesa}, title = {Nove molekularne metode u identifikaciji mikroorganizama u fermentaciji mesa}, keyword = {molekularne metode, mikroorganizmi, fermentacija mesa}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Maren\v{c}i\'{c}, Dejan}, year = {2003}, pages = {34}, keywords = {molecular tools, microbes, meat fermentation}, title = {New molecular tools in the identification of microbes in the meat fermentation}, keyword = {molecular tools, microbes, meat fermentation}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font