Pregled bibliografske jedinice broj: 492858
Veterinarska kontrola provođenja sustava HACCP subjekata u poslovanju s hranom
Veterinarska kontrola provođenja sustava HACCP subjekata u poslovanju s hranom
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet, 2009
CROSBI ID: 492858 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Veterinarska kontrola provođenja sustava HACCP subjekata u poslovanju s hranom
Autori
Bela Njari ; Branimir Mioković ; Lidija Kozačinski
Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)
Izdavač
Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet
Grad
Zagreb
Godina
2009
Stranica
35.
Ključne riječi
veterinarska kontrola; sustav HACCP; hrana
Sažetak
Tematska cjelina skripte obuhvaća: 1.Obaveze subjekata u poslovanju s hranom-Zakonodavstvo 2.Preduvjetni programi 3.HACCP načela-Codex Alimentarius 4.Opasnosti:mikrobiološke, kemijske, fizikalne 5.Analiza rizika Praktični dio radionice : Izrada HACCP plana Codex Alimentarius načela izrade HACCP plana Dobra higijenska praksa HACCP plan izrada
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina
POVEZANOST RADA
Projekti:
053-0531854-1853 - Mikrobiološka ispravnost i održivost namirnica animalnog podrijetla (Kozačinski, Lidija, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb