Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 491718

Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa


Predrag Kočila
Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa, 1995., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 491718 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa
(Bacteriological quality of the modeled products from chopped meat ( hamburgers ))

Autori
Predrag Kočila

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
12.04

Godina
1995

Stranica
33

Mentor
Njari , Bela

Ključne riječi
bakteriološka ispravnost; proizvodi od usitnjenog oblikovanog mesa
(bacteriological quality; hamburgers)

Sažetak
U ovom radu pretraženo je 34 uzoraka proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa i to 25 uzoraka pljeskavica i 9 uzoraka ćevapčića. Od ukupno pretraženih broja uzoraka 4 uzoraka proizvoda nije zadovoljilo propisane odredbe Pravilnika o mikrob. standardima za namirnice (NN RH 46/94) zbog nalaza E. coli. Pljeskavive nisu zadovoljile odredbe, cit. Pravilnika, u 8.8%sl., a čevapčići u 2.9% pretraženih uzoraka.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Bela Njari (mentor)

Avatar Url Predrag Kočila (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Predrag Kočila
Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa, 1995., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
Predrag Kočila (1995) 'Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa', diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, year = {1995}, pages = {33}, keywords = {bakteriolo\v{s}ka ispravnost, proizvodi od usitnjenog oblikovanog mesa}, title = {Bakteriolo\v{s}ka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa}, keyword = {bakteriolo\v{s}ka ispravnost, proizvodi od usitnjenog oblikovanog mesa}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, year = {1995}, pages = {33}, keywords = {bacteriological quality, hamburgers}, title = {Bacteriological quality of the modeled products from chopped meat ( hamburgers )}, keyword = {bacteriological quality, hamburgers}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font