Pregled bibliografske jedinice broj: 491650
Kakvoća i higijenska ispravnost mesa u funkciji unapređivanja peradarstva
Kakvoća i higijenska ispravnost mesa u funkciji unapređivanja peradarstva // Peradarski dani 1994.
Trakošćan, Hrvatska, 1994. (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni)
CROSBI ID: 491650 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kakvoća i higijenska ispravnost mesa u funkciji unapređivanja peradarstva
Autori
Živković , J. ; B. Njari ; L. Kozačinski
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), stručni
Skup
Peradarski dani 1994.
Mjesto i datum
Trakošćan, Hrvatska, 05.10.1994. - 07.10.1994
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
meso peradi
Sažetak
Usopredno s razvitkom ind., farmske proizvodnje peradi u okvirima velikih poduzeća razvile su se u RH ind. klaonice s masovnim, te visokomehanioziranom obradom i preradom mesa.
Izvorni jezik
Hrvatski