Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 42985

Odabir ambalažnog materijala za pakiranje: I - proizvoda od žitarica, pekarskih i konditorskih proizvoda


Galić, Kata
Odabir ambalažnog materijala za pakiranje: I - proizvoda od žitarica, pekarskih i konditorskih proizvoda // Ambalaža, 5 (2000), 1; 20-25 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)


CROSBI ID: 42985 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Odabir ambalažnog materijala za pakiranje: I - proizvoda od žitarica, pekarskih i konditorskih proizvoda
(Selection of a food packaging materials: I - cereals, bakery and confectionery goods)

Autori
Galić, Kata

Izvornik
Ambalaža 5 (2000), 1; 20-25

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
Konditorski proizvodi; ambalažni materijali; pekarski proizvodi; žitarice.
(Confectionery goods; packaging materials; bakery goods; cereals)

Sažetak
Glavna uloga ambalažnog materijala je zaštita proizvoda od vanjskih utjecaja i nehigijenskog rukovanja. Međutim ukoliko je proizvod kontaminiran prije pakiranja učinkovitost ambalaže je značajno umanjena. Ambalažni materijal ne samo da omogućuje produženu trajnost proizvoda, koji se u većini slučajeva zaštićuju i odgovarajućim tehnološkim postupcima, već i prezentira proizvod u obliku koji će privući pažnju kupca. U ovom radu predočeni su ambalažni materijali pogodni za pakiranje proizvoda od žitarica, pekarskih i konditorskih proizvoda.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Kata Galić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Galić, Kata
Odabir ambalažnog materijala za pakiranje: I - proizvoda od žitarica, pekarskih i konditorskih proizvoda // Ambalaža, 5 (2000), 1; 20-25 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
Galić, K. (2000) Odabir ambalažnog materijala za pakiranje: I - proizvoda od žitarica, pekarskih i konditorskih proizvoda. Ambalaža, 5 (1), 20-25.
@article{article, author = {Gali\'{c}, Kata}, year = {2000}, pages = {20-25}, keywords = {Konditorski proizvodi, ambala\v{z}ni materijali, pekarski proizvodi, \v{z}itarice.}, journal = {Ambala\v{z}a}, volume = {5}, number = {1}, title = {Odabir ambala\v{z}nog materijala za pakiranje: I - proizvoda od \v{z}itarica, pekarskih i konditorskih proizvoda}, keyword = {Konditorski proizvodi, ambala\v{z}ni materijali, pekarski proizvodi, \v{z}itarice.} }
@article{article, author = {Gali\'{c}, Kata}, year = {2000}, pages = {20-25}, keywords = {Confectionery goods, packaging materials, bakery goods, cereals}, journal = {Ambala\v{z}a}, volume = {5}, number = {1}, title = {Selection of a food packaging materials: I - cereals, bakery and confectionery goods}, keyword = {Confectionery goods, packaging materials, bakery goods, cereals} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font