Pregled bibliografske jedinice broj: 419971
Djelovanje polidekstroze na početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija
Djelovanje polidekstroze na početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
CROSBI ID: 419971 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Djelovanje polidekstroze na početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija
(Effect of polydextrose and NaCl on initial freezing point of chicken)
Autori
Konjević, Marijana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-tehnološki fakultet
Mjesto
Osijek
Datum
08.11
Godina
2001
Stranica
67
Mentor
Kovačević, Dragan
Ključne riječi
početna temperatura zamrzavanja; DTA; pileće meso; polidekstroza; NaCl
(initial freezing point; DTA; chicken; polydextrose; NaCl)
Sažetak
Diferencijalnom termičkom analizom (DTA) određena je početna temperatura zamrzavanja Ti uzoraka pilećeg mesa koji su u različitom masenim omjerima pomiješani s polidekstrozom (1 - 10%) i NaCl(1 - 10%)...
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0113008
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Dragan Kovačević
(mentor)