Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 419971

Djelovanje polidekstroze na početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija


Konjević, Marijana
Djelovanje polidekstroze na početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek


CROSBI ID: 419971 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Djelovanje polidekstroze na početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija
(Effect of polydextrose and NaCl on initial freezing point of chicken)

Autori
Konjević, Marijana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-tehnološki fakultet

Mjesto
Osijek

Datum
08.11

Godina
2001

Stranica
67

Mentor
Kovačević, Dragan

Ključne riječi
početna temperatura zamrzavanja; DTA; pileće meso; polidekstroza; NaCl
(initial freezing point; DTA; chicken; polydextrose; NaCl)

Sažetak
Diferencijalnom termičkom analizom (DTA) određena je početna temperatura zamrzavanja Ti uzoraka pilećeg mesa koji su u različitom masenim omjerima pomiješani s polidekstrozom (1 - 10%) i NaCl(1 - 10%)...

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0113008

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Dragan Kovačević (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Konjević, Marijana
Djelovanje polidekstroze na početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Konjević, M. (2001) 'Djelovanje polidekstroze na početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija', diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek.
@phdthesis{phdthesis, author = {Konjevi\'{c}, Marijana}, year = {2001}, pages = {67}, keywords = {po\v{c}etna temperatura zamrzavanja, DTA, pile\'{c}e meso, polidekstroza, NaCl}, title = {Djelovanje polidekstroze na po\v{c}etnu temperaturu zamrzavanja pile\'{c}eg surimija}, keyword = {po\v{c}etna temperatura zamrzavanja, DTA, pile\'{c}e meso, polidekstroza, NaCl}, publisherplace = {Osijek} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Konjevi\'{c}, Marijana}, year = {2001}, pages = {67}, keywords = {initial freezing point, DTA, chicken, polydextrose, NaCl}, title = {Effect of polydextrose and NaCl on initial freezing point of chicken}, keyword = {initial freezing point, DTA, chicken, polydextrose, NaCl}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font