Pregled bibliografske jedinice broj: 419966
Određivanje prividne entalpije pilećeg surimija diferencijalnom motridbenom kalorimetrijom DSC
Određivanje prividne entalpije pilećeg surimija diferencijalnom motridbenom kalorimetrijom DSC, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
CROSBI ID: 419966 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Određivanje prividne entalpije pilećeg surimija diferencijalnom motridbenom kalorimetrijom DSC
(Determining of apparent enthalpy of chicken surimi by differential scanning calorimetry DSC)
Autori
Čunko, Domagoj
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-tehnološki fakultet
Mjesto
Osijek
Datum
05.06
Godina
2004
Stranica
52
Mentor
Kovačević, Dragan
Ključne riječi
pileći surimi; NaCl; DSC; entalpija
(chicken surimi; NaCl; DSC; enthalpy)
Sažetak
Diferencijalnom motridbenom kalorimetrijom DSC određena je temperatura entalpija (H)denaturacije proteina uzoraka pilećeg surimija koji su u različitim masenim omjerima(w = 1 do 10%) pomiješani s NaCl...
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0113008
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Dragan Kovačević
(mentor)