Pregled bibliografske jedinice broj: 419965
Djelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija
Djelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
CROSBI ID: 419965 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Djelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija
(Effect of NaCl on initial freezing point of chicken surimi)
Autori
Quetaj, Lindita
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-tehnološki fakultet
Mjesto
Osijek
Datum
22.05
Godina
2004
Stranica
56
Mentor
Kovačević, Dragan
Ključne riječi
početna temperatura zamrzavanja; DTA; pileći surimi; NaCl
(initial freezing point; DTA; pileći surimi; NaCl)
Sažetak
Diferencijalnom termičkom analizom (DTA) određena je početna temperatura zamrzavanja Ti uzoraka pilećeg surimija koji su u različitim masenim omjerima (w = 1 do 10%)pomiješani s NaCl....
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0113008
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Dragan Kovačević
(mentor)