Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 419965

Djelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija


Quetaj, Lindita
Djelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek


CROSBI ID: 419965 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Djelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija
(Effect of NaCl on initial freezing point of chicken surimi)

Autori
Quetaj, Lindita

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-tehnološki fakultet

Mjesto
Osijek

Datum
22.05

Godina
2004

Stranica
56

Mentor
Kovačević, Dragan

Ključne riječi
početna temperatura zamrzavanja; DTA; pileći surimi; NaCl
(initial freezing point; DTA; pileći surimi; NaCl)

Sažetak
Diferencijalnom termičkom analizom (DTA) određena je početna temperatura zamrzavanja Ti uzoraka pilećeg surimija koji su u različitim masenim omjerima (w = 1 do 10%)pomiješani s NaCl....

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0113008

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Dragan Kovačević (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Quetaj, Lindita
Djelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Quetaj, L. (2004) 'Djelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija', diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek.
@phdthesis{phdthesis, author = {Quetaj, Lindita}, year = {2004}, pages = {56}, keywords = {po\v{c}etna temperatura zamrzavanja, DTA, pile\'{c}i surimi, NaCl}, title = {Djelovanje NaCl ma po\v{c}etnu temperaturu zamrzavanja pile\'{c}eg surimija}, keyword = {po\v{c}etna temperatura zamrzavanja, DTA, pile\'{c}i surimi, NaCl}, publisherplace = {Osijek} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Quetaj, Lindita}, year = {2004}, pages = {56}, keywords = {initial freezing point, DTA, pile\'{c}i surimi, NaCl}, title = {Effect of NaCl on initial freezing point of chicken surimi}, keyword = {initial freezing point, DTA, pile\'{c}i surimi, NaCl}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font