Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 419957

Djelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja junećeg mesa


Jambešić, Josip
Djelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja junećeg mesa, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek


CROSBI ID: 419957 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Djelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja junećeg mesa
(Effect of mixtures of sorbitol and sucrose on initial freezing point of eggs and surimi of chicken)

Autori
Jambešić, Josip

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-tehnološki fakultet

Mjesto
Osijek

Datum
24.04

Godina
2003

Stranica
59

Mentor
Kovačević, Dragan

Ključne riječi
početna temperatura zamrzavanja; DTA; jaja; surimi piletine; sorbitol; saharoza
(initial freezing point; DTA; egg melange; surimi of chicken; sorbitol; sucrose)

Sažetak
Diferencijalnom termičkom analizom (DTA) određena je početna temperatura zamrzavanja Ti uzoraka surimija pripremljenog od piletine i melanža jaja koji su u različitim masenim omjerima(w = 1 do 10%) do pomiješani s smjesom sorbitola i saharoze ( w(sorbitola)/ w(sahroze)= 1:1)...

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0113008

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Dragan Kovačević (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Jambešić, Josip
Djelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja junećeg mesa, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Jambešić, J. (2003) 'Djelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja junećeg mesa', diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek.
@phdthesis{phdthesis, author = {Jambe\v{s}i\'{c}, Josip}, year = {2003}, pages = {59}, keywords = {po\v{c}etna temperatura zamrzavanja, DTA, jaja, surimi piletine, sorbitol, saharoza}, title = {Djelovanje NaCl ma po\v{c}etnu temperaturu zamrzavanja june\'{c}eg mesa}, keyword = {po\v{c}etna temperatura zamrzavanja, DTA, jaja, surimi piletine, sorbitol, saharoza}, publisherplace = {Osijek} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Jambe\v{s}i\'{c}, Josip}, year = {2003}, pages = {59}, keywords = {initial freezing point, DTA, egg melange, surimi of chicken, sorbitol, sucrose}, title = {Effect of mixtures of sorbitol and sucrose on initial freezing point of eggs and surimi of chicken}, keyword = {initial freezing point, DTA, egg melange, surimi of chicken, sorbitol, sucrose}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font