Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 419913

Određivanje prividne entalpije mesa i ribe kvantitativnom diferencijalnom termičkom analizom (DTA)


Mastanjević, Krešimir
Određivanje prividne entalpije mesa i ribe kvantitativnom diferencijalnom termičkom analizom (DTA), 2002., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek


CROSBI ID: 419913 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Određivanje prividne entalpije mesa i ribe kvantitativnom diferencijalnom termičkom analizom (DTA)
(Determination of apparent enthalpy of meat and fish by quantitative differential thermal analysis (DTA))

Autori
Mastanjević, Krešimir

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-tehnološki fakultet

Mjesto
Osijek

Datum
15.03

Godina
2002

Stranica
54

Mentor
Kovačević, Dragan

Ključne riječi
prividna entalpija; početna temperatura zamrzavanja; DTA; srdela; ovčji but; pureći zabatak; svinjska lopatica
(apparent enthalpy; initial freezing point; DTA; pilchard; mutton round; turkey uper leg; pork shoulder)

Sažetak
U ovom radu prikazani su rezultati određivanja početne temperature zamrzavanja Ti i prividne entalpije H različitih uzoraka mesa i ribe (srdela, ovčji but, pureći zabatak, svinjska lopatica) primjenom diferecijalne termičke analize (DTA)...

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0113008

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek


Citiraj ovu publikaciju:

Mastanjević, Krešimir
Određivanje prividne entalpije mesa i ribe kvantitativnom diferencijalnom termičkom analizom (DTA), 2002., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Mastanjević, K. (2002) 'Određivanje prividne entalpije mesa i ribe kvantitativnom diferencijalnom termičkom analizom (DTA)', diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek.
@phdthesis{phdthesis, author = {Mastanjevi\'{c}, Kre\v{s}imir}, year = {2002}, pages = {54}, keywords = {prividna entalpija, po\v{c}etna temperatura zamrzavanja, DTA, srdela, ov\v{c}ji but, pure\'{c}i zabatak, svinjska lopatica}, title = {Odre\djivanje prividne entalpije mesa i ribe kvantitativnom diferencijalnom termi\v{c}kom analizom (DTA)}, keyword = {prividna entalpija, po\v{c}etna temperatura zamrzavanja, DTA, srdela, ov\v{c}ji but, pure\'{c}i zabatak, svinjska lopatica}, publisherplace = {Osijek} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Mastanjevi\'{c}, Kre\v{s}imir}, year = {2002}, pages = {54}, keywords = {apparent enthalpy, initial freezing point, DTA, pilchard, mutton round, turkey uper leg, pork shoulder}, title = {Determination of apparent enthalpy of meat and fish by quantitative differential thermal analysis (DTA)}, keyword = {apparent enthalpy, initial freezing point, DTA, pilchard, mutton round, turkey uper leg, pork shoulder}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font