Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 419910

Djelovanje polidekstroze na počtetnu temperaturu zamrzavanja jaja


Gale, Mirjana
Djelovanje polidekstroze na počtetnu temperaturu zamrzavanja jaja, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek


CROSBI ID: 419910 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Djelovanje polidekstroze na počtetnu temperaturu zamrzavanja jaja
(Effect of polydextrose on initial freezing point of egg)

Autori
Gale, Mirjana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-tehnološki fakultet

Mjesto
Osijek

Datum
08.11

Godina
2001

Stranica
64

Mentor
Kovačević, Dragan

Ključne riječi
početna temperatura zamrzavanja; DTA; jaja; polidekstroza
(initial freezing point; DTA; egg; polydextrose)

Sažetak
Diferencijalnom termičkom analizom (DTA) određena je početna temperatura zamrzavanja Ti uzoraka jaja (melanža, bjelanjka i žumanjka) koji su u različitim masenim omjerima pomiješani s polidekstrozom (w = 1 do 10%)...

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0113008

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Dragan Kovačević (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Gale, Mirjana
Djelovanje polidekstroze na počtetnu temperaturu zamrzavanja jaja, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Gale, M. (2001) 'Djelovanje polidekstroze na počtetnu temperaturu zamrzavanja jaja', diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek.
@phdthesis{phdthesis, author = {Gale, Mirjana}, year = {2001}, pages = {64}, keywords = {po\v{c}etna temperatura zamrzavanja, DTA, jaja, polidekstroza}, title = {Djelovanje polidekstroze na po\v{c}tetnu temperaturu zamrzavanja jaja}, keyword = {po\v{c}etna temperatura zamrzavanja, DTA, jaja, polidekstroza}, publisherplace = {Osijek} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Gale, Mirjana}, year = {2001}, pages = {64}, keywords = {initial freezing point, DTA, egg, polydextrose}, title = {Effect of polydextrose on initial freezing point of egg}, keyword = {initial freezing point, DTA, egg, polydextrose}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font