Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 419906

Diferencijana termička analiza (DTA) modelnih otopina polidekstroze smjese sorbitola i saharoze(S/S)


Petrović, Katarina
Diferencijana termička analiza (DTA) modelnih otopina polidekstroze smjese sorbitola i saharoze(S/S), 2001., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek


CROSBI ID: 419906 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Diferencijana termička analiza (DTA) modelnih otopina polidekstroze smjese sorbitola i saharoze(S/S)
(Differential thermal analysis (DTA) of model solutions of o polydextrose and mixture of sorbitol and sucrose)

Autori
Petrović, Katarina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-tehnološki fakultet

Mjesto
Osijek

Datum
18.07

Godina
2001

Stranica
58

Mentor
Kovačević, Dragan

Ključne riječi
početna temperatura zamrzavanja; DTA; vodene otopine; polidekstroza; sorbitol; saharoza
(initial freezing point; DTA; water solutions; polydextrose; sorbilol; sucrose)

Sažetak
Diferencijalnom termičkom analizom (DTA) određena je početna temperatura zamrzavanja Ti vodenih otopina polidekstroze i smjese sorbitola i saharoze u masenom omjeru 1:1...

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0113008

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Dragan Kovačević (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Petrović, Katarina
Diferencijana termička analiza (DTA) modelnih otopina polidekstroze smjese sorbitola i saharoze(S/S), 2001., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Petrović, K. (2001) 'Diferencijana termička analiza (DTA) modelnih otopina polidekstroze smjese sorbitola i saharoze(S/S)', diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek.
@phdthesis{phdthesis, author = {Petrovi\'{c}, Katarina}, year = {2001}, pages = {58}, keywords = {po\v{c}etna temperatura zamrzavanja, DTA, vodene otopine, polidekstroza, sorbitol, saharoza}, title = {Diferencijana termi\v{c}ka analiza (DTA) modelnih otopina polidekstroze smjese sorbitola i saharoze(S/S)}, keyword = {po\v{c}etna temperatura zamrzavanja, DTA, vodene otopine, polidekstroza, sorbitol, saharoza}, publisherplace = {Osijek} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Petrovi\'{c}, Katarina}, year = {2001}, pages = {58}, keywords = {initial freezing point, DTA, water solutions, polydextrose, sorbilol, sucrose}, title = {Differential thermal analysis (DTA) of model solutions of o polydextrose and mixture of sorbitol and sucrose}, keyword = {initial freezing point, DTA, water solutions, polydextrose, sorbilol, sucrose}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font