Pregled bibliografske jedinice broj: 419906
Diferencijana termička analiza (DTA) modelnih otopina polidekstroze smjese sorbitola i saharoze(S/S)
Diferencijana termička analiza (DTA) modelnih otopina polidekstroze smjese sorbitola i saharoze(S/S), 2001., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
CROSBI ID: 419906 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Diferencijana termička analiza (DTA) modelnih otopina polidekstroze smjese sorbitola i saharoze(S/S)
(Differential thermal analysis (DTA) of model solutions of o polydextrose and mixture of sorbitol and sucrose)
Autori
Petrović, Katarina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-tehnološki fakultet
Mjesto
Osijek
Datum
18.07
Godina
2001
Stranica
58
Mentor
Kovačević, Dragan
Ključne riječi
početna temperatura zamrzavanja; DTA; vodene otopine; polidekstroza; sorbitol; saharoza
(initial freezing point; DTA; water solutions; polydextrose; sorbilol; sucrose)
Sažetak
Diferencijalnom termičkom analizom (DTA) određena je početna temperatura zamrzavanja Ti vodenih otopina polidekstroze i smjese sorbitola i saharoze u masenom omjeru 1:1...
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0113008
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Dragan Kovačević
(mentor)