Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 4071

Utjecaj smrzavanja i uvjeta skladištenja na kakvoću smrznute crvene paprike


Dragović-Uzelac, Verica; Pospišil, Jasna; Čajić, Saša
Utjecaj smrzavanja i uvjeta skladištenja na kakvoću smrznute crvene paprike // Knjiga sažetaka / 8. Ružičkini dani
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1996. str. 137-138 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 4071 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj smrzavanja i uvjeta skladištenja na kakvoću smrznute crvene paprike
(Effect of freezing and storage conditions on the quality of frozen red peppers)

Autori
Dragović-Uzelac, Verica ; Pospišil, Jasna ; Čajić, Saša

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
Knjiga sažetaka / 8. Ružičkini dani / - Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1996, 137-138

Skup
8. Ružičkini dani

Mjesto i datum
Bizovac, Hrvatska, 27.06.1996. - 28.06.1996

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
crvena paprika; smrzavanje; skladištenje; kvaliteta
(red pepper; freezing; storage; quality)

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Dragović-Uzelac, Verica; Pospišil, Jasna; Čajić, Saša
Utjecaj smrzavanja i uvjeta skladištenja na kakvoću smrznute crvene paprike // Knjiga sažetaka / 8. Ružičkini dani
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1996. str. 137-138 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
Dragović-Uzelac, V., Pospišil, J. & Čajić, S. (1996) Utjecaj smrzavanja i uvjeta skladištenja na kakvoću smrznute crvene paprike. U: Knjiga sažetaka / 8. Ružičkini dani.
@article{article, author = {Dragovi\'{c}-Uzelac, Verica and Pospi\v{s}il, Jasna and \v{C}aji\'{c}, Sa\v{s}a}, year = {1996}, pages = {137-138}, keywords = {crvena paprika, smrzavanje, skladi\v{s}tenje, kvaliteta}, title = {Utjecaj smrzavanja i uvjeta skladi\v{s}tenja na kakvo\'{c}u smrznute crvene paprike}, keyword = {crvena paprika, smrzavanje, skladi\v{s}tenje, kvaliteta}, publisher = {Hrvatsko dru\v{s}tvo kemijskih in\v{z}enjera i tehnologa (HDKI)}, publisherplace = {Bizovac, Hrvatska} }
@article{article, author = {Dragovi\'{c}-Uzelac, Verica and Pospi\v{s}il, Jasna and \v{C}aji\'{c}, Sa\v{s}a}, year = {1996}, pages = {137-138}, keywords = {red pepper, freezing, storage, quality}, title = {Effect of freezing and storage conditions on the quality of frozen red peppers}, keyword = {red pepper, freezing, storage, quality}, publisher = {Hrvatsko dru\v{s}tvo kemijskih in\v{z}enjera i tehnologa (HDKI)}, publisherplace = {Bizovac, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font