Pregled bibliografske jedinice broj: 4071
Utjecaj smrzavanja i uvjeta skladištenja na kakvoću smrznute crvene paprike
Utjecaj smrzavanja i uvjeta skladištenja na kakvoću smrznute crvene paprike // Knjiga sažetaka / 8. Ružičkini dani
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1996. str. 137-138 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 4071 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj smrzavanja i uvjeta skladištenja na kakvoću smrznute crvene paprike
(Effect of freezing and storage conditions on the quality of frozen red peppers)
Autori
Dragović-Uzelac, Verica ; Pospišil, Jasna ; Čajić, Saša
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Knjiga sažetaka / 8. Ružičkini dani
/ - Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1996, 137-138
Skup
8. Ružičkini dani
Mjesto i datum
Bizovac, Hrvatska, 27.06.1996. - 28.06.1996
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
crvena paprika; smrzavanje; skladištenje; kvaliteta
(red pepper; freezing; storage; quality)
Izvorni jezik
Hrvatski