Pregled bibliografske jedinice broj: 4069
Istraživanje aktivnosti peroksidaze i udjela ukupnih fenola u smrznutom plodu crvene paprike
Istraživanje aktivnosti peroksidaze i udjela ukupnih fenola u smrznutom plodu crvene paprike, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 4069 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Istraživanje aktivnosti peroksidaze i udjela ukupnih fenola u smrznutom plodu crvene paprike
(The study of peroxidase activity and share total phenols in frozen red pepper)
Autori
Antolović, Mihaela
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
01.11
Godina
1997
Stranica
58
Mentor
Pospišil, Jasna
Ključne riječi
crvena paprika; peroksidazna aktivnost; fenoli; smrzavanje; skladištenje
(red pepper; peroxidase activity; phenols; freezing; storage)
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Datum obrane *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Jasna Pospišil
(mentor)