Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 4069

Istraživanje aktivnosti peroksidaze i udjela ukupnih fenola u smrznutom plodu crvene paprike


Antolović, Mihaela
Istraživanje aktivnosti peroksidaze i udjela ukupnih fenola u smrznutom plodu crvene paprike, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 4069 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Istraživanje aktivnosti peroksidaze i udjela ukupnih fenola u smrznutom plodu crvene paprike
(The study of peroxidase activity and share total phenols in frozen red pepper)

Autori
Antolović, Mihaela

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
01.11

Godina
1997

Stranica
58

Mentor
Pospišil, Jasna

Ključne riječi
crvena paprika; peroksidazna aktivnost; fenoli; smrzavanje; skladištenje
(red pepper; peroxidase activity; phenols; freezing; storage)

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Datum obrane *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jasna Pospišil (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Antolović, Mihaela
Istraživanje aktivnosti peroksidaze i udjela ukupnih fenola u smrznutom plodu crvene paprike, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Antolović, M. (1997) 'Istraživanje aktivnosti peroksidaze i udjela ukupnih fenola u smrznutom plodu crvene paprike', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Antolovi\'{c}, Mihaela}, year = {1997}, pages = {58}, keywords = {crvena paprika, peroksidazna aktivnost, fenoli, smrzavanje, skladi\v{s}tenje}, title = {Istra\v{z}ivanje aktivnosti peroksidaze i udjela ukupnih fenola u smrznutom plodu crvene paprike}, keyword = {crvena paprika, peroksidazna aktivnost, fenoli, smrzavanje, skladi\v{s}tenje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Antolovi\'{c}, Mihaela}, year = {1997}, pages = {58}, keywords = {red pepper, peroxidase activity, phenols, freezing, storage}, title = {The study of peroxidase activity and share total phenols in frozen red pepper}, keyword = {red pepper, peroxidase activity, phenols, freezing, storage}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font