Pregled bibliografske jedinice broj: 4066
Utjecaj tvrdoće zrna na kvalitetu steriliziranog graška
Utjecaj tvrdoće zrna na kvalitetu steriliziranog graška, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 4066 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj tvrdoće zrna na kvalitetu steriliziranog graška
(Effect of grain hardness on the quality of sterilized peas)
Autori
Lovričić, Jasmina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Stranica
81
Mentor
Pospišil, Jasna
Ključne riječi
grašak; tvrdoća; kvaliteta; sterilizacija
(peas; sterilization; hardness; quality)
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Jasna Pospišil
(mentor)