Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 4066

Utjecaj tvrdoće zrna na kvalitetu steriliziranog graška


Lovričić, Jasmina
Utjecaj tvrdoće zrna na kvalitetu steriliziranog graška, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb


CROSBI ID: 4066 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj tvrdoće zrna na kvalitetu steriliziranog graška
(Effect of grain hardness on the quality of sterilized peas)

Autori
Lovričić, Jasmina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Stranica
81

Mentor
Pospišil, Jasna

Ključne riječi
grašak; tvrdoća; kvaliteta; sterilizacija
(peas; sterilization; hardness; quality)

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jasna Pospišil (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Lovričić, Jasmina
Utjecaj tvrdoće zrna na kvalitetu steriliziranog graška, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
Lovričić, J. 'Utjecaj tvrdoće zrna na kvalitetu steriliziranog graška', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Lovri\v{c}i\'{c}, Jasmina}, pages = {81}, keywords = {gra\v{s}ak, tvrdo\'{c}a, kvaliteta, sterilizacija}, title = {Utjecaj tvrdo\'{c}e zrna na kvalitetu steriliziranog gra\v{s}ka}, keyword = {gra\v{s}ak, tvrdo\'{c}a, kvaliteta, sterilizacija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Lovri\v{c}i\'{c}, Jasmina}, pages = {81}, keywords = {peas, sterilization, hardness, quality}, title = {Effect of grain hardness on the quality of sterilized peas}, keyword = {peas, sterilization, hardness, quality}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font