Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 4060

Reološke karakteristike jogurta sa dodatkom pšeničnih klica


Mamić, Marina
Reološke karakteristike jogurta sa dodatkom pšeničnih klica, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb


CROSBI ID: 4060 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Reološke karakteristike jogurta sa dodatkom pšeničnih klica
(Rheological characteristics of yoghurt with addition of wheat germs)

Autori
Mamić, Marina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki

Mjesto
Zagreb

Datum
29.04

Mentor
Berković,Katarina

Ključne riječi
reološke karakteristike; jogurt; pšenične klice
(rheological characteristics; yoghurt; wheat germs)

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Katarina Berković (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Mamić, Marina
Reološke karakteristike jogurta sa dodatkom pšeničnih klica, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
Mamić, M. 'Reološke karakteristike jogurta sa dodatkom pšeničnih klica', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Mami\'{c}, Marina}, keywords = {reolo\v{s}ke karakteristike, jogurt, p\v{s}eni\v{c}ne klice}, title = {Reolo\v{s}ke karakteristike jogurta sa dodatkom p\v{s}eni\v{c}nih klica}, keyword = {reolo\v{s}ke karakteristike, jogurt, p\v{s}eni\v{c}ne klice}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Mami\'{c}, Marina}, keywords = {rheological characteristics, yoghurt, wheat germs}, title = {Rheological characteristics of yoghurt with addition of wheat germs}, keyword = {rheological characteristics, yoghurt, wheat germs}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font