Pregled bibliografske jedinice broj: 4057
Utjecaj inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta
Utjecaj inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 4057 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta
(Influence of inert fibers on physico-chemical characteristics of yoghurt)
Autori
Mihalić, Vesna
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
17.12
Godina
1997
Stranica
65
Mentor
Lalić, Ljerka Marija
Ključne riječi
vlakna; fizikalno-kemijska svojstva; jogurt
(fibers; physico-chemical characterisitcs; yoghurt)
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ljerka-Marija Lalić-Siraj-Eldin
(mentor)