Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 4057

Utjecaj inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta


Mihalić, Vesna
Utjecaj inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 4057 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta
(Influence of inert fibers on physico-chemical characteristics of yoghurt)

Autori
Mihalić, Vesna

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
17.12

Godina
1997

Stranica
65

Mentor
Lalić, Ljerka Marija

Ključne riječi
vlakna; fizikalno-kemijska svojstva; jogurt
(fibers; physico-chemical characterisitcs; yoghurt)

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Mihalić, Vesna
Utjecaj inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Mihalić, V. (1997) 'Utjecaj inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Mihali\'{c}, Vesna}, year = {1997}, pages = {65}, keywords = {vlakna, fizikalno-kemijska svojstva, jogurt}, title = {Utjecaj inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta}, keyword = {vlakna, fizikalno-kemijska svojstva, jogurt}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Mihali\'{c}, Vesna}, year = {1997}, pages = {65}, keywords = {fibers, physico-chemical characterisitcs, yoghurt}, title = {Influence of inert fibers on physico-chemical characteristics of yoghurt}, keyword = {fibers, physico-chemical characterisitcs, yoghurt}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font