Pregled bibliografske jedinice broj: 388262
Proizvodnja kobasica u kućanstvu za vlastite potrebe
Proizvodnja kobasica u kućanstvu za vlastite potrebe // Meso, 10 (2008), 5; 369-373 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 388262 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Proizvodnja kobasica u kućanstvu za vlastite potrebe
(Producing home - made sausages for one’ s own needs)
Autori
Pavičić, Željko ; Ostović, Mario
Izvornik
Meso (1332-0025) 10
(2008), 5;
369-373
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
kobasice; proizvodnja; kućanstvo
(sausages; production; household)
Sažetak
U radu su opisani postupci izrade domaćih kobasica u kućanstvu. Recepture za proizvodnju kobasica se razlikuju ovisno o tradiciji kraja u kojem se proizvode. Međutim, bez obzira na vrstu kobasica, tijekom njihove je izrade potrebno se pridržavati osnovnih normativa proizvodnje, a u cilju kakvoće i ispravnosti krajnjeg proizvoda.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina
Napomena
Rad je u cijelosti tiskan i na engleskom, str. 393-398.
POVEZANOST RADA
Projekti:
053-0532265-2242 - Utjecaj biotehnoloških postupaka na zdravlje, reprodukciju i dobrobit svinja (Pavičić, Željko, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb
Citiraj ovu publikaciju:
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- CAB Abstracts
- FSTA: Food Science and Technology Abstracts
- Zoological Record