Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 382710

Sirovinska svojstva i suho soljenje goveđih koža


Semren, Ivan
Sirovinska svojstva i suho soljenje goveđih koža, 2009., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 382710 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Sirovinska svojstva i suho soljenje goveđih koža
(Feedstock characteristic and preservation in salt of cow-skin)

Autori
Semren, Ivan

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
20.02

Godina
2009

Stranica
27

Mentor
Džaja, Petar ; Maltar-Strmečki, Nadica

Ključne riječi
sirove kože; papkari; svojstva
(raw skin; hoofed animals; characteristics)

Sažetak
Životinjske kože služe kao krznarske sirovine. Utjecaj proizvodnje na sirovinska svojstva životinjskih koža utječe na vrijednost pojedine vrste kože. Stoga je u ovom diplomskom radu dan je pregled svojstava sirove kože: građa, kemijska i fizikalna svojstva kože. Uz načine konzerviranja i skladištenja sirovih koža, u radu su razmatrana i oštečenja na krznarskim sirovinama.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Nadica Maltar Strmečki (mentor)

Avatar Url Petar Džaja (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Semren, Ivan
Sirovinska svojstva i suho soljenje goveđih koža, 2009., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
Semren, I. (2009) 'Sirovinska svojstva i suho soljenje goveđih koža', diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Semren, Ivan}, year = {2009}, pages = {27}, keywords = {sirove ko\v{z}e, papkari, svojstva}, title = {Sirovinska svojstva i suho soljenje gove\djih ko\v{z}a}, keyword = {sirove ko\v{z}e, papkari, svojstva}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Semren, Ivan}, year = {2009}, pages = {27}, keywords = {raw skin, hoofed animals, characteristics}, title = {Feedstock characteristic and preservation in salt of cow-skin}, keyword = {raw skin, hoofed animals, characteristics}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font