Pregled bibliografske jedinice broj: 382158
Mikroflora ječma i slada - problemi u pivarstvu?
Mikroflora ječma i slada - problemi u pivarstvu? // Svijet piva - stručna revija za pivovarstvo i pivoljupce, 45 (2003), 13-17 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 382158 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Mikroflora ječma i slada - problemi u pivarstvu?
(Microorganisms on barley and malt - problems in
brewing?)
Autori
Tišma, Marina
Izvornik
Svijet piva - stručna revija za pivovarstvo i pivoljupce (1330-7843) 45
(2003);
13-17
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
mikotoksini ; plijesni ; ječam ; slad ; pivo
(mycotoxins ; molds ; barley ; malt ; beer)
Sažetak
U radu je dan pregled mikroorganizama koji se pojavljuju na ječmu i sladu, te njihov utjecaj na kvalitetu slada.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija