Pregled bibliografske jedinice broj: 372036
Važnost proizvodnje, prerade i kakvoće mlijeka i mliječnih proizvoda.
Važnost proizvodnje, prerade i kakvoće mlijeka i mliječnih proizvoda. // Praxis veterinaria, 45 (1997), 63-67 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 372036 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Važnost proizvodnje, prerade i kakvoće mlijeka i mliječnih proizvoda.
(The importance of production, processing and conditions of the quality of milk and milk products.)
Autori
Lukač-Havranek, JAsmina ; Hadžiosmanović, Mirza
Izvornik
Praxis veterinaria (0350-4441) 45
(1997);
63-67
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
mlijeko; kakvoća
(milk; quality)
Sažetak
Autori opisuju glavne čimbenike kakvoće mlijeka i mliječnih proizvoda s aspekta industrijske proizvodnje. Naglašava se značaj tehnoloških postupaka proizvodnje i prerade za dobivanje higijenski ispravnih proizvoda.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina, Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb,
Agronomski fakultet, Zagreb