Pregled bibliografske jedinice broj: 344623
Određivanje količine i kakvoće proteina pšeničnog brašna
Određivanje količine i kakvoće proteina pšeničnog brašna, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 344623 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Određivanje količine i kakvoće proteina pšeničnog brašna
(Method for measuring the wet gluten quantity and quality)
Autori
Mihalinec, Nataša
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
03.03
Godina
2000
Stranica
53
Mentor
Ćurić, Duška
Ključne riječi
pšenica; gluten; gluten-indeks
(wheat; gluten; gluten-index)
Sažetak
Određene su količine vlažnog glutena i gluten-indeksa u 39 uzoraka laboratorijskog brašna dobivenog mljevenjem pšenice sa područja Hrvatske, 1999. godine
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
15/00