Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 344005

Vrednovanje svinjskih polovica na liniji klanja u mesnoj industriji "Bilogora" Bjelovar


Auer, Silvija
Vrednovanje svinjskih polovica na liniji klanja u mesnoj industriji "Bilogora" Bjelovar, 1988., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 344005 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Vrednovanje svinjskih polovica na liniji klanja u mesnoj industriji "Bilogora" Bjelovar
(Assessment of swine meatness in slaughtering process in meat industry "Bilogora" Bjelovar)

Autori
Auer, Silvija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
31.10

Godina
1988

Stranica
48

Mentor
Njari, Bela

Ključne riječi
Mesnatost svinja; Mesna industrija
(swine meatness; meat industry)

Sažetak
Cilj rada bio je ocjeniti kakvoću svinja na liniji klanja u mesnoj industriji "Bilogora" Bjelovar. Zastupljenost mesa u polovicama iznosila je u prosjeku za mesnate svinje 37, 95%, a za masne svinje 28, 89%.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Bela Njari (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Auer, Silvija
Vrednovanje svinjskih polovica na liniji klanja u mesnoj industriji "Bilogora" Bjelovar, 1988., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
Auer, S. (1988) 'Vrednovanje svinjskih polovica na liniji klanja u mesnoj industriji "Bilogora" Bjelovar', diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Auer, Silvija}, year = {1988}, pages = {48}, keywords = {Mesnatost svinja, Mesna industrija}, title = {Vrednovanje svinjskih polovica na liniji klanja u mesnoj industriji "Bilogora" Bjelovar}, keyword = {Mesnatost svinja, Mesna industrija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Auer, Silvija}, year = {1988}, pages = {48}, keywords = {swine meatness, meat industry}, title = {Assessment of swine meatness in slaughtering process in meat industry "Bilogora" Bjelovar}, keyword = {swine meatness, meat industry}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font