Pregled bibliografske jedinice broj: 339952
Planiranje društvene prehrane optimiranjem sastojaka obroka
Planiranje društvene prehrane optimiranjem sastojaka obroka, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 339952 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Planiranje društvene prehrane optimiranjem sastojaka obroka
(Comparation the quality of public nutrition in boarding schols with the RDA recommendations)
Autori
Vidaček, Sanja
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
01.03
Godina
2000
Stranica
41
Mentor
Kurtanjek, Želimir
Ključne riječi
društvena prehrana; RDA preporuke; linearno optimiranje
(public nutrition; RDA recommendation; linear optimising)
Sažetak
Cilj rada je ispitati kakvoću prehrane djevojaka i mladića smještenih u učeničkim domovima te usporediti energetske i nutritivne sadržaje društveno organiziranih obroka sa RDA preporukama.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
02/00
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb