Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 33549

Proizvodnja kuhanog sira, autohtonog proizvoda Podravine


Levak, Siniša
Proizvodnja kuhanog sira, autohtonog proizvoda Podravine, 1996., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 33549 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Proizvodnja kuhanog sira, autohtonog proizvoda Podravine
(Production of boil cheese, actonous production of Podravina)

Autori
Levak, Siniša

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
30.10

Godina
1996

Stranica
27

Mentor
Antunac, Neven

Ključne riječi
kuhani sir; kemijska analiza; tehnologija proizvodnje
(boil cheese; chemical analysis; technology of production)

Sažetak
Autor opisije tehnološki proces proizvodnje jedne vrste autohtonog kuhanog sira koji je karakterističan za Podravsko-bilogorsko područje. U uvodnom dijelu, iznosi značaj proizvodnje autohtonih sireva u Hrvatskoj. Detaljno opisuje proizvodnju kuhanog sira u domaćinstvu s pojedinim fazam,a (obiranje mlijeka, proizvodnja maslaca, proizvodnja svježeg i kuhanog sira). Autor iznosi erzultate kemijskih analiza sira: količinu vode, suhe tvari, masti, masti u suhoj tvari sira, et pH…) dimenzije i randman sira.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
178882

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Neven Antunac (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Levak, Siniša
Proizvodnja kuhanog sira, autohtonog proizvoda Podravine, 1996., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Levak, S. (1996) 'Proizvodnja kuhanog sira, autohtonog proizvoda Podravine', diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Levak, Sini\v{s}a}, year = {1996}, pages = {27}, keywords = {kuhani sir, kemijska analiza, tehnologija proizvodnje}, title = {Proizvodnja kuhanog sira, autohtonog proizvoda Podravine}, keyword = {kuhani sir, kemijska analiza, tehnologija proizvodnje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Levak, Sini\v{s}a}, year = {1996}, pages = {27}, keywords = {boil cheese, chemical analysis, technology of production}, title = {Production of boil cheese, actonous production of Podravina}, keyword = {boil cheese, chemical analysis, technology of production}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font