Pregled bibliografske jedinice broj: 329107
Kakvoća konjskog mesa
Kakvoća konjskog mesa, 2007., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 329107 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kakvoća konjskog mesa
(The quality of horse meat)
Autori
Kadivc, Mirna
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Veterinarski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
28.02
Godina
2007
Stranica
47
Mentor
Njari, Bela ; Dobranić, Vesna
Ključne riječi
Konjsko meso ; Kvaliteta
(horse ; meat ; quality)
Sažetak
Konjsko meso u prehrani ljudi upotrebljava se tisućljećima premda je njegova potrošnja uvelike ovisila u regiji, navikama potrošača te dostupnim koločinama.Konjsko meso predtavlja osobitu i vrijednu prehrambenu namirnicu. zamjetan je trend povećanja proizvodnje konjskog mesa u svijetu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb