Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 329107

Kakvoća konjskog mesa


Kadivc, Mirna
Kakvoća konjskog mesa, 2007., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 329107 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kakvoća konjskog mesa
(The quality of horse meat)

Autori
Kadivc, Mirna

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
28.02

Godina
2007

Stranica
47

Mentor
Njari, Bela ; Dobranić, Vesna

Ključne riječi
Konjsko meso ; Kvaliteta
(horse ; meat ; quality)

Sažetak
Konjsko meso u prehrani ljudi upotrebljava se tisućljećima premda je njegova potrošnja uvelike ovisila u regiji, navikama potrošača te dostupnim koločinama.Konjsko meso predtavlja osobitu i vrijednu prehrambenu namirnicu. zamjetan je trend povećanja proizvodnje konjskog mesa u svijetu.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Bela Njari (mentor)

Avatar Url Vesna Dobranić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kadivc, Mirna
Kakvoća konjskog mesa, 2007., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
Kadivc, M. (2007) 'Kakvoća konjskog mesa', diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Kadivc, Mirna}, year = {2007}, pages = {47}, keywords = {Konjsko meso, Kvaliteta}, title = {Kakvo\'{c}a konjskog mesa}, keyword = {Konjsko meso, Kvaliteta}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Kadivc, Mirna}, year = {2007}, pages = {47}, keywords = {horse, meat, quality}, title = {The quality of horse meat}, keyword = {horse, meat, quality}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font