Pregled bibliografske jedinice broj: 326457
Načela sustava HACCP
Načela sustava HACCP // Mljekarski list, 44 (2008), 3; 30-32 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 326457 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Načela sustava HACCP
(Principles of HACCP system)
Autori
Zdolec, Nevijo
Izvornik
Mljekarski list (0351-9104) 44
(2008), 3;
30-32
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
HACCP
Sažetak
Svrha sustava HACCP je osiguranje sigurnosti hrane u cijelom proizvodnom lancu, od primarnog sektora do krajnjeg potrošača.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina
POVEZANOST RADA
Projekti:
053-0531854-1851 - Veterinarsko javno zdravstvo u proizvodnji zdrave hrane (Hadžiosmanović, Mirza, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb
Profili:
Nevijo Zdolec
(autor)