Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 326457

Načela sustava HACCP


Zdolec, Nevijo
Načela sustava HACCP // Mljekarski list, 44 (2008), 3; 30-32 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)


CROSBI ID: 326457 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Načela sustava HACCP
(Principles of HACCP system)

Autori
Zdolec, Nevijo

Izvornik
Mljekarski list (0351-9104) 44 (2008), 3; 30-32

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
HACCP

Sažetak
Svrha sustava HACCP je osiguranje sigurnosti hrane u cijelom proizvodnom lancu, od primarnog sektora do krajnjeg potrošača.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Projekti:
053-0531854-1851 - Veterinarsko javno zdravstvo u proizvodnji zdrave hrane (Hadžiosmanović, Mirza, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Nevijo Zdolec (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Zdolec, Nevijo
Načela sustava HACCP // Mljekarski list, 44 (2008), 3; 30-32 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
Zdolec, N. (2008) Načela sustava HACCP. Mljekarski list, 44 (3), 30-32.
@article{article, author = {Zdolec, Nevijo}, year = {2008}, pages = {30-32}, keywords = {HACCP}, journal = {Mljekarski list}, volume = {44}, number = {3}, issn = {0351-9104}, title = {Na\v{c}ela sustava HACCP}, keyword = {HACCP} }
@article{article, author = {Zdolec, Nevijo}, year = {2008}, pages = {30-32}, keywords = {HACCP}, journal = {Mljekarski list}, volume = {44}, number = {3}, issn = {0351-9104}, title = {principles of HACCP system}, keyword = {HACCP} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font