Pregled bibliografske jedinice broj: 325622
Izrada receptura za niskokalorične želirane proizvode od borovnice i crvenog ribiza
Izrada receptura za niskokalorične želirane proizvode od borovnice i crvenog ribiza, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 325622 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Izrada receptura za niskokalorične želirane proizvode od borovnice i crvenog ribiza
(Developing the recipies of blueberry and red currant low-calory gel products)
Autori
Bursać, Danijela
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
05.11
Godina
2002
Stranica
70
Mentor
Levaj, Branka
Ključne riječi
borovnica; crveni ribiz; niskokalorični džem
(blueberry; red currant; light jam)
Sažetak
U radu su izrađene recepture za niskokalorične džemove od borovnice i crvenog ribiza i recepture za voćne nadjeve.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
109/02
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb