Pregled bibliografske jedinice broj: 325482
Izrada recepture za niskokaloričnu marmeladu i nadjev od jagode
Izrada recepture za niskokaloričnu marmeladu i nadjev od jagode, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 325482 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Izrada recepture za niskokaloričnu marmeladu i nadjev od jagode
(Developing the recipe of low-calory strawberry marmalade)
Autori
Pandža, Ana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
15.10
Godina
2002
Stranica
69
Mentor
Levaj, Branka
Ključne riječi
antocijani; jagoda; nadjev od jagode; niskokalorična marmelada; polifenoli
(anthocyanins; low-calory marmalade; polyphenolics; strawberry)
Sažetak
Ovim radom obuhvaćena je razrada receptura za proizvodnju niskokalorične marmelade od jagode. Napravljene su i probne recepture nadjeva od jagode za pekarske proizvode.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
96/02