Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 324076

Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice


Kanižaj, Nuša
Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 324076 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice
(The influence of extrusion cooking conditions on swelling potential of extruded wheat semolina)

Autori
Kanižaj, Nuša

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
30.04

Godina
2002

Stranica
66

Mentor
Ćurić, Duška

Ključne riječi
ekstruzija; pšenična krupica
(extrusion cooking; wheat semolina)

Sažetak
U ovom radu praćen je utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja i nasipnu masu ekstrudirane pšenične krupice, koja se koristi kao cerealna osnova za proizvodnju cerealne dječje hrane.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
50/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Duška Ćurić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kanižaj, Nuša
Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Kanižaj, N. (2002) 'Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Kani\v{z}aj, Nu\v{s}a}, year = {2002}, pages = {66}, keywords = {ekstruzija, p\v{s}eni\v{c}na krupica}, title = {Utjecaj uvjeta ekstruzije na mo\'{c} bubrenja ekstrudata p\v{s}eni\v{c}ne krupice}, keyword = {ekstruzija, p\v{s}eni\v{c}na krupica}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Kani\v{z}aj, Nu\v{s}a}, year = {2002}, pages = {66}, keywords = {extrusion cooking, wheat semolina}, title = {The influence of extrusion cooking conditions on swelling potential of extruded wheat semolina}, keyword = {extrusion cooking, wheat semolina}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font