Pregled bibliografske jedinice broj: 324076
Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice
Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 324076 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice
(The influence of extrusion cooking conditions on swelling potential of extruded wheat semolina)
Autori
Kanižaj, Nuša
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
30.04
Godina
2002
Stranica
66
Mentor
Ćurić, Duška
Ključne riječi
ekstruzija; pšenična krupica
(extrusion cooking; wheat semolina)
Sažetak
U ovom radu praćen je utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja i nasipnu masu ekstrudirane pšenične krupice, koja se koristi kao cerealna osnova za proizvodnju cerealne dječje hrane.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
50/02