Pregled bibliografske jedinice broj: 30556
Utjecaj rafinacije na neka svojstva suncokretovoga i maslinovoga ulja
Utjecaj rafinacije na neka svojstva suncokretovoga i maslinovoga ulja, 1997., diplomski rad, Prehrambeno- biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 30556 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj rafinacije na neka svojstva suncokretovoga i maslinovoga ulja
(The effect of refining process on the properties of sunflowerseed oil and olive oil)
Autori
Vučenik, Vlasta
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno- biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
02.10
Godina
1997
Stranica
67
Mentor
Rade, Desanka
Ključne riječi
suncokretovo ulje; maslinovo ulje; rafinacija
(sunflowerseed oil; olive oil; refining process)
Sažetak
Utjecaj rafinacije na neka svojstva suncokretovoga i maslinovoga ulja
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058507
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Desanka Rade
(mentor)