Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 283944

Vrsta za virtulani kruh


Plenković, Mario
Vrsta za virtulani kruh, 2005. (ostalo).


CROSBI ID: 283944 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Vrsta za virtulani kruh
(Queue for virtual bread)

Autori
Plenković, Mario

Izvornik
Čas, prostor, subjekt in novi mediji v letu 2000

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, ostalo

Godina
2005

Ključne riječi
teorija umjetnosti; medijska kultura; komunikacijska tehnologija
(theory of art; media culture; communication technology)

Sažetak
Autorica u knjizi obrađuje teoriju umjetnosti, medijsku kulturu i fenomenologiju novih medija.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Informacijske i komunikacijske znanosti



POVEZANOST RADA


Projekti:
0128001

Ustanove:
Grafički fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mario Plenković (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Plenković, Mario
Vrsta za virtulani kruh, 2005. (ostalo).
Plenković, M. (2005) Vrsta za virtulani kruh. Čas, prostor, subjekt in novi mediji v letu 2000. Ostalo.
@unknown{unknown, author = {Plenkovi\'{c}, Mario}, year = {2005}, keywords = {teorija umjetnosti, medijska kultura, komunikacijska tehnologija}, title = {Vrsta za virtulani kruh}, keyword = {teorija umjetnosti, medijska kultura, komunikacijska tehnologija} }
@unknown{unknown, author = {Plenkovi\'{c}, Mario}, year = {2005}, keywords = {theory of art, media culture, communication technology}, title = {Queue for virtual bread}, keyword = {theory of art, media culture, communication technology} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font