Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 281221

Analiza opasnosti i sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti polutrajnih kobasičarskih proizvoda


Uršulin-Trstenjak, Natalija
Analiza opasnosti i sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti polutrajnih kobasičarskih proizvoda, 2006., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 281221 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Analiza opasnosti i sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti polutrajnih kobasičarskih proizvoda
(Hazard analysis and system of ensuring appropriate health levels of semi-durable sausage products)

Autori
Uršulin-Trstenjak, Natalija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
20.07

Godina
2006

Stranica
128

Mentor
Vahčić, Nada

Ključne riječi
HACCP; mesna industrija; kritična kontrolna točka (CCP)
(HACCP; meat industry; critical control point)

Sažetak
Cilj ovog magistarskog rada je uvođenje HACCP sustava kroz analizu opasnosti, identifikaciju kritičnih kontrolnih točaka i definiranje kontrolnih mjera u svim koracima proizvodnog procesa i primjene njegove učinkovitosti tijekom 12 mjeseci preko niza mikrobioloških analiza koje govore o prisutnosti ili odsutnosti patogenih mikroorganizama i samim time o zdravstvenoj ispravnosti proizvoda polutrajnih kobasica – « ; ivanečki jeger» ; . Rezultati do kojih se došlo istraživanjem osiguravaju proizvodnju sigurne hrane što je danas cilj svake prehrambene industrije i uvjet izlaska naših proizvoda na svjetsko tržište.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0058018

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Uršulin-Trstenjak, Natalija
Analiza opasnosti i sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti polutrajnih kobasičarskih proizvoda, 2006., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Uršulin-Trstenjak, N. (2006) 'Analiza opasnosti i sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti polutrajnih kobasičarskih proizvoda', magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ur\v{s}ulin-Trstenjak, Natalija}, year = {2006}, pages = {128}, keywords = {HACCP, mesna industrija, kriti\v{c}na kontrolna to\v{c}ka (CCP)}, title = {Analiza opasnosti i sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti polutrajnih kobasi\v{c}arskih proizvoda}, keyword = {HACCP, mesna industrija, kriti\v{c}na kontrolna to\v{c}ka (CCP)}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ur\v{s}ulin-Trstenjak, Natalija}, year = {2006}, pages = {128}, keywords = {HACCP, meat industry, critical control point}, title = {Hazard analysis and system of ensuring appropriate health levels of semi-durable sausage products}, keyword = {HACCP, meat industry, critical control point}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font