Pregled bibliografske jedinice broj: 278545
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na negliceridne spojeve u ulju
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na negliceridne spojeve u ulju, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 278545 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na negliceridne spojeve u ulju
(The influence of processing conditions of pumpkin seed on non-triacylglycerol compounds in oil)
Autori
Brlečić, Ivana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
10.07
Godina
2006
Stranica
59
Mentor
Rade, Desanka
Ključne riječi
bučina koštica; bučino ulje; prešanje; steroli; skvalen
(pumpkin seed; pumpkin seed oil; pressing; sterols; squalene)
Sažetak
Utjecaj uvjeta prerade bučinih koštica na negliceridne spojeve u ulju
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija