Pregled bibliografske jedinice broj: 26232
Utjecaj pakiranja u polietilensku foliju modificiranu škrobom na kakvoću zamrznutog pirea špinata tijekom skladištenja
Utjecaj pakiranja u polietilensku foliju modificiranu škrobom na kakvoću zamrznutog pirea špinata tijekom skladištenja, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 26232 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj pakiranja u polietilensku foliju modificiranu škrobom na kakvoću zamrznutog pirea špinata tijekom skladištenja
(The influence of packaging in polyethylene film modified with starch on the quality of frozen spinach pureeduring storage)
Autori
Aleksovski, Jasna
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Godina
1998
Stranica
64
Mentor
Pospišil, Jasna
Ključne riječi
pire špinata; klorofilni pigmenti; polietilen modificiran škrobom
(spinach puree; chlorophyll pigments; corn-starch modified polyethylene)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaju: *Datum obrane *Sažetak na izvornom jeziku rada (Admin)
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Jasna Pospišil
(mentor)