Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 26190

Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka


Galić, Božena
Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb


CROSBI ID: 26190 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka
(The influence of rosting and storage on the hazelnut kernel quality)

Autori
Galić, Božena

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Godina
1997

Stranica
82

Mentor
Pospišil, Jasna

Ključne riječi
Lješnjak; skladištenje; stabilnost
(hazelnut; storage; stability)

Sažetak
.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jasna Pospišil (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Galić, Božena
Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
Galić, B. (1997) 'Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Gali\'{c}, Bo\v{z}ena}, year = {1997}, pages = {82}, keywords = {Lje\v{s}njak, skladi\v{s}tenje, stabilnost}, title = {Utjecaj pr\v{z}enja i skladi\v{s}tenja na kvalitetu jezgre lje\v{s}njaka}, keyword = {Lje\v{s}njak, skladi\v{s}tenje, stabilnost}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Gali\'{c}, Bo\v{z}ena}, year = {1997}, pages = {82}, keywords = {hazelnut, storage, stability}, title = {The influence of rosting and storage on the hazelnut kernel quality}, keyword = {hazelnut, storage, stability}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font