Pregled bibliografske jedinice broj: 26190
Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka
Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 26190 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka
(The influence of rosting and storage on the hazelnut kernel quality)
Autori
Galić, Božena
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Godina
1997
Stranica
82
Mentor
Pospišil, Jasna
Ključne riječi
Lješnjak; skladištenje; stabilnost
(hazelnut; storage; stability)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Jasna Pospišil
(mentor)