Pregled bibliografske jedinice broj: 24076
Promjena kvalitete zamrznutog povrća tijekom skladištenja
Promjena kvalitete zamrznutog povrća tijekom skladištenja, 1998., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 24076 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Promjena kvalitete zamrznutog povrća tijekom skladištenja
(Changes in the quality of frozen vegetables during storage)
Autori
Dragović-Uzelac, Verica
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
11.12
Godina
1998
Stranica
128
Mentor
Pospišil, Jasna
Ključne riječi
paprika; patlidžan; skladištenje; kvaliteta; korelacija; regresiona analiza
(papper; eggplant; storage; quality; correlation; regresion analysis)
Sažetak
Changes in the quality of frozen vegetables during storage.
Izvorni jezik
Hrvatski