Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 236938

Trajne kobasice


Zdolec, Nevijo
Trajne kobasice // Meso, 5 (2003), 3; 10-13 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, ostalo)


CROSBI ID: 236938 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Trajne kobasice
(Dry sausages)

Autori
Zdolec, Nevijo

Izvornik
Meso (1332-0025) 5 (2003), 3; 10-13

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, pregledni rad, ostalo

Ključne riječi
trajne kobasice; tehnologija proizvodnje; zrenje; HACCP
(dry sasusages; manufacturing process; ripening; HACCP)

Sažetak
Meso

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, Veterinarska medicina, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
0053025

Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Nevijo Zdolec (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Zdolec, Nevijo
Trajne kobasice // Meso, 5 (2003), 3; 10-13 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, ostalo)
Zdolec, N. (2003) Trajne kobasice. Meso, 5 (3), 10-13.
@article{article, author = {Zdolec, Nevijo}, year = {2003}, pages = {10-13}, keywords = {trajne kobasice, tehnologija proizvodnje, zrenje, HACCP}, journal = {Meso}, volume = {5}, number = {3}, issn = {1332-0025}, title = {Trajne kobasice}, keyword = {trajne kobasice, tehnologija proizvodnje, zrenje, HACCP} }
@article{article, author = {Zdolec, Nevijo}, year = {2003}, pages = {10-13}, keywords = {dry sasusages, manufacturing process, ripening, HACCP}, journal = {Meso}, volume = {5}, number = {3}, issn = {1332-0025}, title = {Dry sausages}, keyword = {dry sasusages, manufacturing process, ripening, HACCP} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font