Pregled bibliografske jedinice broj: 216842
Primjena HPLC-a u analizi namirnica životinjskog podrijetla
Primjena HPLC-a u analizi namirnica životinjskog podrijetla // University ˝St. Climent Ohridski˝- Bitola, Faculty of Biotechnical Sciences
Bitola, Sjeverna Makedonija, 2005. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
CROSBI ID: 216842 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Primjena HPLC-a u analizi namirnica životinjskog podrijetla
(HPLC aplications in analysis of animal originating foodstuffs)
Autori
Kenjerić, Daniela
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni
Skup
University ˝St. Climent Ohridski˝- Bitola, Faculty of Biotechnical Sciences
Mjesto i datum
Bitola, Sjeverna Makedonija, 14.10.2005
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
HPLC; analiza; namirnice životinjskog podrijetla
(HPLC; analysis; animal originating foodstuffs)
Sažetak
Kroz primjere analiza namirnica životinjskog podrijetla predstavljeni su osnovni principi i mogućnosti primjene HPLC-a u analitici namirnica.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
0113003
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Daniela Čačić Kenjerić
(autor)