Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 17129

Istraživanje kakvoće zamrznute crvene paprike tijekom skladištenja pri različitim temperaturama


Pospišil, Jasna; Dragović Uzelac, Verica; Herman, Sunčica; Rušec Sobota, Branka
Istraživanje kakvoće zamrznute crvene paprike tijekom skladištenja pri različitim temperaturama // 9. Ružičkini dani / M. Bošnjak ; Z.Janović ; Đ. Vasić Rački (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. str. 84-85 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 17129 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Istraživanje kakvoće zamrznute crvene paprike tijekom skladištenja pri različitim temperaturama
(The Quality investigation of frozen red peppers during storage at various temperatures)

Autori
Pospišil, Jasna ; Dragović Uzelac, Verica ; Herman, Sunčica ; Rušec Sobota, Branka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
9. Ružičkini dani / M. Bošnjak ; Z.Janović ; Đ. Vasić Rački - Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998, 84-85

Skup
9. Ružičkini dani

Mjesto i datum
Vukovar, Hrvatska, 18.06.1998. - 19.06.1998

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
crvena paprika; kakvoća; skladištenje
(red pepper; quality; storage)

Sažetak
The quality investigation of frozen red peppers during storage at various temperatures

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Pospišil, Jasna; Dragović Uzelac, Verica; Herman, Sunčica; Rušec Sobota, Branka
Istraživanje kakvoće zamrznute crvene paprike tijekom skladištenja pri različitim temperaturama // 9. Ružičkini dani / M. Bošnjak ; Z.Janović ; Đ. Vasić Rački (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. str. 84-85 (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
Pospišil, J., Dragović Uzelac, V., Herman, S. & Rušec Sobota, B. (1998) Istraživanje kakvoće zamrznute crvene paprike tijekom skladištenja pri različitim temperaturama. U: M. Bošnjak, Z.Janović & Đ. Vasić Rački (ur.)9. Ružičkini dani.
@article{article, author = {Pospi\v{s}il, Jasna and Dragovi\'{c} Uzelac, Verica and Herman, Sun\v{c}ica and Ru\v{s}ec Sobota, Branka}, editor = {M. Bo\v{s}njak, Z.Janovi\'{c} and \DJ. Vasi\'{c} Ra\v{c}ki}, year = {1998}, pages = {84-85}, keywords = {crvena paprika, kakvo\'{c}a, skladi\v{s}tenje}, title = {Istra\v{z}ivanje kakvo\'{c}e zamrznute crvene paprike tijekom skladi\v{s}tenja pri razli\v{c}itim temperaturama}, keyword = {crvena paprika, kakvo\'{c}a, skladi\v{s}tenje}, publisher = {Hrvatsko dru\v{s}tvo kemijskih in\v{z}enjera i tehnologa (HDKI)}, publisherplace = {Vukovar, Hrvatska} }
@article{article, author = {Pospi\v{s}il, Jasna and Dragovi\'{c} Uzelac, Verica and Herman, Sun\v{c}ica and Ru\v{s}ec Sobota, Branka}, editor = {M. Bo\v{s}njak, Z.Janovi\'{c} and \DJ. Vasi\'{c} Ra\v{c}ki}, year = {1998}, pages = {84-85}, keywords = {red pepper, quality, storage}, title = {The Quality investigation of frozen red peppers during storage at various temperatures}, keyword = {red pepper, quality, storage}, publisher = {Hrvatsko dru\v{s}tvo kemijskih in\v{z}enjera i tehnologa (HDKI)}, publisherplace = {Vukovar, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font