Pregled bibliografske jedinice broj: 16466
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 16466 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka
(Physico-chemical characteristics of yogurt with different rose hips concentrations)
Autori
Dželajlija, Teodora
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
26.06
Godina
1998
Stranica
65
Mentor
Lalić, Ljerka Marija
Ključne riječi
šipak; jogurt; viskoznost; elektroprovodnost
(rose hips; yogurt; viscosity; electroconductivity)
Sažetak
.
Izvorni jezik
Hrvatski