Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 16466

Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka


Dželajlija, Teodora
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 16466 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka
(Physico-chemical characteristics of yogurt with different rose hips concentrations)

Autori
Dželajlija, Teodora

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
26.06

Godina
1998

Stranica
65

Mentor
Lalić, Ljerka Marija

Ključne riječi
šipak; jogurt; viskoznost; elektroprovodnost
(rose hips; yogurt; viscosity; electroconductivity)

Sažetak
.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Dželajlija, Teodora
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Dželajlija, T. (1998) 'Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {D\v{z}elajlija, Teodora}, year = {1998}, pages = {65}, keywords = {\v{s}ipak, jogurt, viskoznost, elektroprovodnost}, title = {Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom razli\v{c}itih koncentracija \v{s}ipka}, keyword = {\v{s}ipak, jogurt, viskoznost, elektroprovodnost}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {D\v{z}elajlija, Teodora}, year = {1998}, pages = {65}, keywords = {rose hips, yogurt, viscosity, electroconductivity}, title = {Physico-chemical characteristics of yogurt with different rose hips concentrations}, keyword = {rose hips, yogurt, viscosity, electroconductivity}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font