Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 164477

Higijenska ispravnost polutrajnih kobasica


Škrivanko, Mario; Krznarić, Marko; Svoboda, Dubravka; Hadžiosmanović, Mirza; Cvrtila, Željka
Higijenska ispravnost polutrajnih kobasica // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 6 (2004), 1; 43-47 (podatak o recenziji nije dostupan, prethodno priopćenje, stručni)


CROSBI ID: 164477 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Higijenska ispravnost polutrajnih kobasica
(Hygienic quality of semi-hard sausages.)

Autori
Škrivanko, Mario ; Krznarić, Marko ; Svoboda, Dubravka ; Hadžiosmanović, Mirza ; Cvrtila, Željka

Izvornik
Meso : prvi hrvatski časopis o mesu (1332-0025) 6 (2004), 1; 43-47

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, prethodno priopćenje, stručni

Ključne riječi
-

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Projekti:
0053025


Citiraj ovu publikaciju:

Škrivanko, Mario; Krznarić, Marko; Svoboda, Dubravka; Hadžiosmanović, Mirza; Cvrtila, Željka
Higijenska ispravnost polutrajnih kobasica // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 6 (2004), 1; 43-47 (podatak o recenziji nije dostupan, prethodno priopćenje, stručni)
Škrivanko, M., Krznarić, M., Svoboda, D., Hadžiosmanović, M. & Cvrtila, Ž. (2004) Higijenska ispravnost polutrajnih kobasica. Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 6 (1), 43-47.
@article{article, author = {\v{S}krivanko, Mario and Krznari\'{c}, Marko and Svoboda, Dubravka and Had\v{z}iosmanovi\'{c}, Mirza and Cvrtila, \v{Z}eljka}, year = {2004}, pages = {43-47}, keywords = {-}, journal = {Meso : prvi hrvatski \v{c}asopis o mesu}, volume = {6}, number = {1}, issn = {1332-0025}, title = {Higijenska ispravnost polutrajnih kobasica}, keyword = {-} }
@article{article, author = {\v{S}krivanko, Mario and Krznari\'{c}, Marko and Svoboda, Dubravka and Had\v{z}iosmanovi\'{c}, Mirza and Cvrtila, \v{Z}eljka}, year = {2004}, pages = {43-47}, keywords = {-}, journal = {Meso : prvi hrvatski \v{c}asopis o mesu}, volume = {6}, number = {1}, issn = {1332-0025}, title = {Hygienic quality of semi-hard sausages.}, keyword = {-} }

Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::


  • -





Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font