Pregled bibliografske jedinice broj: 164477
Higijenska ispravnost polutrajnih kobasica
Higijenska ispravnost polutrajnih kobasica // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 6 (2004), 1; 43-47 (podatak o recenziji nije dostupan, prethodno priopćenje, stručni)
CROSBI ID: 164477 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Higijenska ispravnost polutrajnih kobasica
(Hygienic quality of semi-hard sausages.)
Autori
Škrivanko, Mario ; Krznarić, Marko ; Svoboda, Dubravka ; Hadžiosmanović, Mirza ; Cvrtila, Željka
Izvornik
Meso : prvi hrvatski časopis o mesu (1332-0025) 6
(2004), 1;
43-47
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, prethodno priopćenje, stručni
Ključne riječi
-
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina
POVEZANOST RADA
Projekti:
0053025
Profili:
Marko Krznarić
(autor)
Mario Škrivanko
(autor)
Željka Cvrtila
(autor)
Mirza Hadžiosmanović
(autor)
Citiraj ovu publikaciju:
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- -