Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 163735

Ocjena svježine i održivosti pilećeg mesa


Kozačinski, Lidija; Hadžiosmanović, Mirza; Kozačinski, Zvonimir
Ocjena svježine i održivosti pilećeg mesa // Meso, 34 (2003), 5; 271-277 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)


CROSBI ID: 163735 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Ocjena svježine i održivosti pilećeg mesa
(Evaluation of freshness and viability of chicken meat)

Autori
Kozačinski, Lidija ; Hadžiosmanović, Mirza ; Kozačinski, Zvonimir

Izvornik
Meso (1332-0025) 34 (2003), 5; 271-277

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
održivost; pileće meso
(shelf-life; chicken meat)

Sažetak
Opisani su pokazatelji svježine i čimbenici održivosti pilećeg mesa.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Projekti:
0053025

Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Kozačinski, Lidija; Hadžiosmanović, Mirza; Kozačinski, Zvonimir
Ocjena svježine i održivosti pilećeg mesa // Meso, 34 (2003), 5; 271-277 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
Kozačinski, L., Hadžiosmanović, M. & Kozačinski, Z. (2003) Ocjena svježine i održivosti pilećeg mesa. Meso, 34 (5), 271-277.
@article{article, author = {Koza\v{c}inski, Lidija and Had\v{z}iosmanovi\'{c}, Mirza and Koza\v{c}inski, Zvonimir}, year = {2003}, pages = {271-277}, keywords = {odr\v{z}ivost, pile\'{c}e meso}, journal = {Meso}, volume = {34}, number = {5}, issn = {1332-0025}, title = {Ocjena svje\v{z}ine i odr\v{z}ivosti pile\'{c}eg mesa}, keyword = {odr\v{z}ivost, pile\'{c}e meso} }
@article{article, author = {Koza\v{c}inski, Lidija and Had\v{z}iosmanovi\'{c}, Mirza and Koza\v{c}inski, Zvonimir}, year = {2003}, pages = {271-277}, keywords = {shelf-life, chicken meat}, journal = {Meso}, volume = {34}, number = {5}, issn = {1332-0025}, title = {Evaluation of freshness and viability of chicken meat}, keyword = {shelf-life, chicken meat} }

Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::


  • Chemical Abstracts
  • CAB Abstracts
  • Food Science and Technology Abstracts
  • Zoological Records





Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font