Pregled bibliografske jedinice broj: 163735
Ocjena svježine i održivosti pilećeg mesa
Ocjena svježine i održivosti pilećeg mesa // Meso, 34 (2003), 5; 271-277 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 163735 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ocjena svježine i održivosti pilećeg mesa
(Evaluation of freshness and viability of chicken meat)
Autori
Kozačinski, Lidija ; Hadžiosmanović, Mirza ; Kozačinski, Zvonimir
Izvornik
Meso (1332-0025) 34
(2003), 5;
271-277
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
održivost; pileće meso
(shelf-life; chicken meat)
Sažetak
Opisani su pokazatelji svježine i čimbenici održivosti pilećeg mesa.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina
Citiraj ovu publikaciju:
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- Chemical Abstracts
- CAB Abstracts
- Food Science and Technology Abstracts
- Zoological Records