Pregled bibliografske jedinice broj: 161537
Kakvoća i ispravnost ribe od ulova do potrošača
Kakvoća i ispravnost ribe od ulova do potrošača // Aktualna problematika veterinarsko-sanitarnog nadzora namirnica animalnog podrijetla / Hadžiosmanović, Mirza (ur.).
Zagreb: Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 2002. str. 36-42
CROSBI ID: 161537 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kakvoća i ispravnost ribe od ulova do potrošača
(Quality and safety of fish from catch to consumers)
Autori
Hadžiosmanović, Mirza ; Mioković, Branimir ; Njari, Bela ; Kozačinski, Lidija ; Cvrtila, Željka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, stručni
Knjiga
Aktualna problematika veterinarsko-sanitarnog nadzora namirnica animalnog podrijetla
Urednik/ci
Hadžiosmanović, Mirza
Izdavač
Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
Grad
Zagreb
Godina
2002
Raspon stranica
36-42
ISBN
953-6062-33-X
Ključne riječi
riba, kakvoća, sigurnost
(fish, quality, safety)
Sažetak
Prikazani su pokazatelji kakvoće i sigurnosti ribe kao namirnice u lancu prehrane, od ulova do konzumacije.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb
Profili:
Branimir Mioković
(autor)
Željka Cvrtila
(autor)
Mirza Hadžiosmanović
(autor)
Lidija Kozačinski
(autor)