Pregled bibliografske jedinice broj: 135132
Održivost svježeg pilećeg mesa
Održivost svježeg pilećeg mesa // Meso, 5 (2003), 2; 45-51 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 135132 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Održivost svježeg pilećeg mesa
(The shelf-life of poultry meat)
Autori
Kozačinski, Zvonimir ; Hadžiosmanović, Mirza ; Kozačinski, Lidija ; Cvrtila, Željka
Izvornik
Meso (1332-0025) 5
(2003), 2;
45-51
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
pileće meso; održivost
(broiler meat; shelf-life)
Sažetak
Istraživanje održivosti mesa brojlera tijekom pohrane.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina