Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1256732

Funkcionalni pekarski proizvodi


Novotni, Dubravka
Funkcionalni pekarski proizvodi // Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi
Knin i Šibenik, Hrvatska, 2015. (predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, znanstveni)


CROSBI ID: 1256732 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Funkcionalni pekarski proizvodi
(Functional bakery products)

Autori
Novotni, Dubravka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, znanstveni

Skup
Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi

Mjesto i datum
Knin i Šibenik, Hrvatska, 07.04.2015. - 08.04.2015

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
Funkcionalna hrana ; Proizvodi na bazi žitarica ; Razvoj funkcionalnih proizvoda
(Functional food ; Cereal-based products ; Development of functional products)

Sažetak
"Funkcionalni pekarski proizvodi " u sklopu skupa Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi. Dan je pregled razvoja i proizvodnje funkcionalnih pekarskih proizvoda te dijela rezultata istraživanja na projektu TechTransferSIKC.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija, Nutricionizam

Napomena
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu u suradnji s Prehrambeno-biotehnološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organiziralo je skup u sklopu projekta TechTransferSIKC (RC.2.2.02-0002; IPA2007/HR/16IPO/001-040502).



POVEZANOST RADA


Projekti:
MZO--RC.2.2.02-0002 - Transfer tehnologije i komercijalizacija inovacija u sektoru hrane Šibensko-kninske županije (TechTransferSIKC) (Ćurić, Duška; Friganović, Emilija, MZO ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb,
Veleučilište "Marko Marulić", Knin

Profili:

Avatar Url Dubravka Novotni (autor)

Citiraj ovu publikaciju:

Novotni, Dubravka
Funkcionalni pekarski proizvodi // Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi
Knin i Šibenik, Hrvatska, 2015. (predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, znanstveni)
Novotni, D. (2015) Funkcionalni pekarski proizvodi. U: Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi.
@article{article, author = {Novotni, Dubravka}, year = {2015}, keywords = {Funkcionalna hrana, Proizvodi na bazi \v{z}itarica, Razvoj funkcionalnih proizvoda}, title = {Funkcionalni pekarski proizvodi}, keyword = {Funkcionalna hrana, Proizvodi na bazi \v{z}itarica, Razvoj funkcionalnih proizvoda}, publisherplace = {Knin i \v{S}ibenik, Hrvatska} }
@article{article, author = {Novotni, Dubravka}, year = {2015}, keywords = {Functional food, Cereal-based products, Development of functional products}, title = {Functional bakery products}, keyword = {Functional food, Cereal-based products, Development of functional products}, publisherplace = {Knin i \v{S}ibenik, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font