Pregled bibliografske jedinice broj: 1256732
Funkcionalni pekarski proizvodi
Funkcionalni pekarski proizvodi // Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi
Knin i Šibenik, Hrvatska, 2015. (predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, znanstveni)
CROSBI ID: 1256732 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Funkcionalni pekarski proizvodi
(Functional bakery products)
Autori
Novotni, Dubravka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, znanstveni
Skup
Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi
Mjesto i datum
Knin i Šibenik, Hrvatska, 07.04.2015. - 08.04.2015
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
Funkcionalna hrana ; Proizvodi na bazi žitarica ; Razvoj funkcionalnih proizvoda
(Functional food ; Cereal-based products ; Development of functional products)
Sažetak
"Funkcionalni pekarski proizvodi " u sklopu skupa Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi. Dan je pregled razvoja i proizvodnje funkcionalnih pekarskih proizvoda te dijela rezultata istraživanja na projektu TechTransferSIKC.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija, Nutricionizam
Napomena
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu u suradnji s Prehrambeno-biotehnološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organiziralo je skup u sklopu projekta TechTransferSIKC (RC.2.2.02-0002; IPA2007/HR/16IPO/001-040502).
POVEZANOST RADA
Projekti:
MZO--RC.2.2.02-0002 - Transfer tehnologije i komercijalizacija inovacija u sektoru hrane Šibensko-kninske županije (TechTransferSIKC) (Ćurić, Duška; Friganović, Emilija, MZO ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb,
Veleučilište "Marko Marulić", Knin
Profili:
Dubravka Novotni
(autor)