Pregled bibliografske jedinice broj: 1256730
Tradicionalni pekarski proizvodi sa začinskim biljem
Tradicionalni pekarski proizvodi sa začinskim biljem // Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi
Knin i Šibenik, Hrvatska, 2015. (predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, znanstveni)
CROSBI ID: 1256730 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Tradicionalni pekarski proizvodi sa začinskim biljem
(Traditional bakery products with herbs)
Autori
Ćurić, Duška
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, znanstveni
Skup
Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi
Mjesto i datum
Knin i Šibenik, Hrvatska, 07.04.2015. - 08.04.2015
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
Tradicionalni proizvodi ; Proizvodi na bazi žitarica ; Začinsko bilje
(Traditional products ; Cereal-based products ; Herbs)
Sažetak
"Tradicionalni pekarski proizvodi sa začinskim biljem" u sklopu skupa Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi. Dan je pregled pregled proizvodnje tradicionalnih pekarskih proizvoda sa začinskim biljem te dijela rezultata istraživanja na projektu TechTransferSIKC.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija, Nutricionizam
Napomena
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu u suradnji s Prehrambeno-biotehnološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organiziralo je skup u sklopu projekta TechTransferSIKC (RC.2.2.02-0002; IPA2007/HR/16IPO/001-040502).
POVEZANOST RADA
Projekti:
MZO--RC.2.2.02-0002 - Transfer tehnologije i komercijalizacija inovacija u sektoru hrane Šibensko-kninske županije (TechTransferSIKC) (Ćurić, Duška; Friganović, Emilija, MZO ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb,
Veleučilište "Marko Marulić", Knin
Profili:
Duška Ćurić
(autor)