Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1256730

Tradicionalni pekarski proizvodi sa začinskim biljem


Ćurić, Duška
Tradicionalni pekarski proizvodi sa začinskim biljem // Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi
Knin i Šibenik, Hrvatska, 2015. (predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, znanstveni)


CROSBI ID: 1256730 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Tradicionalni pekarski proizvodi sa začinskim biljem
(Traditional bakery products with herbs)

Autori
Ćurić, Duška

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, znanstveni

Skup
Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi

Mjesto i datum
Knin i Šibenik, Hrvatska, 07.04.2015. - 08.04.2015

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
Tradicionalni proizvodi ; Proizvodi na bazi žitarica ; Začinsko bilje
(Traditional products ; Cereal-based products ; Herbs)

Sažetak
"Tradicionalni pekarski proizvodi sa začinskim biljem" u sklopu skupa Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi. Dan je pregled pregled proizvodnje tradicionalnih pekarskih proizvoda sa začinskim biljem te dijela rezultata istraživanja na projektu TechTransferSIKC.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija, Nutricionizam

Napomena
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu u suradnji s Prehrambeno-biotehnološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu organiziralo je skup u sklopu projekta TechTransferSIKC (RC.2.2.02-0002; IPA2007/HR/16IPO/001-040502).



POVEZANOST RADA


Projekti:
MZO--RC.2.2.02-0002 - Transfer tehnologije i komercijalizacija inovacija u sektoru hrane Šibensko-kninske županije (TechTransferSIKC) (Ćurić, Duška; Friganović, Emilija, MZO ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb,
Veleučilište "Marko Marulić", Knin

Profili:

Avatar Url Duška Ćurić (autor)

Citiraj ovu publikaciju:

Ćurić, Duška
Tradicionalni pekarski proizvodi sa začinskim biljem // Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi
Knin i Šibenik, Hrvatska, 2015. (predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, znanstveni)
Ćurić, D. (2015) Tradicionalni pekarski proizvodi sa začinskim biljem. U: Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi.
@article{article, author = {\'{C}uri\'{c}, Du\v{s}ka}, year = {2015}, keywords = {Tradicionalni proizvodi, Proizvodi na bazi \v{z}itarica, Za\v{c}insko bilje}, title = {Tradicionalni pekarski proizvodi sa za\v{c}inskim biljem}, keyword = {Tradicionalni proizvodi, Proizvodi na bazi \v{z}itarica, Za\v{c}insko bilje}, publisherplace = {Knin i \v{S}ibenik, Hrvatska} }
@article{article, author = {\'{C}uri\'{c}, Du\v{s}ka}, year = {2015}, keywords = {Traditional products, Cereal-based products, Herbs}, title = {Traditional bakery products with herbs}, keyword = {Traditional products, Cereal-based products, Herbs}, publisherplace = {Knin i \v{S}ibenik, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font