Pregled bibliografske jedinice broj: 1235994
Kemija i primjena omega-3 masnih kiselina
Kemija i primjena omega-3 masnih kiselina, 2022. (ostalo).
CROSBI ID: 1235994 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kemija i primjena omega-3 masnih kiselina
(Chemistry and applications of omega-3 fatty acids)
Autori
Šubarić, Domagoj
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, ostalo
Godina
2022
Ključne riječi
Omega-3 ; kemija ; primjena
(Omega-3 ; chemistry ; application)
Sažetak
U pozvanom predavanju obrađeni su mehanizmi nastajanja omega-3 nezasićenih masnih kiselina, njihov metabolizam u ljudskom tijelu kao i efekti koje imaju na ljudski organizam.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemija, Interdisciplinarne prirodne znanosti
Napomena
Tehnološki fakultet, Univerzitet u Tuzli, Bosna i
Hercegovina, 08.06.2022.
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Profili:
Domagoj Šubarić
(autor)