Pregled bibliografske jedinice broj: 1215806
Laboratorijske vježbe iz higijene i tehnologije hrane - drugo izdanje
Laboratorijske vježbe iz higijene i tehnologije hrane - drugo izdanje / Kozačinski, Lidija ; Zdolec, Nevijo ; Cvrtila, Željka (ur.)., 2022
CROSBI ID: 1215806 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Laboratorijske vježbe iz higijene i tehnologije
hrane - drugo izdanje
(Laboratory exercises in food hygiene and technology
- second edition)
Autori
Kozačinski, Lidija ; Zdolec, Nevijo ; Cvrtila, Željka ; Dobranić, Vesna ; Mikuš, Tomislav ; Kiš, Marta
Vrsta obrazovnog materijala
Priručnik (visokoškolsko obrazovanje)
Grad
Zagreb
Godina
2022
Stranica
316
ISBN
978-953-8006-38-8
Ključne riječi
laboratorijske metode ; sigurnost ; kvaliteta ; hrana
(laboratory methods ; safety ; quality ; food)
Sažetak
U drugom izdanju dodana su nova poglavlja, proširena postojeća te je zanovljen i opis standardiziranih i preporučenih tehnika i metoda koje se koriste u laboratorijskom radu u ocjeni kakvoće i zdravstvene ispravnosti hrane. Osim studentima V godine integriranog preddiplomskog i diplomskog studija veterinarske medicine, ovo je štivo namijenjeno i studentima smjera Higijena i tehnologija animalnih namirnica i veterinarsko javno zdravstvo, a može poslužiti i kolegama veterinarima u njihovom svakodnevnom stručnom radu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina, Biotehnologija, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb
Profili:
Željka Cvrtila
(autor)
Vesna Dobranić
(autor)
Marta Kiš
(autor)
Lidija Kozačinski
(autor)
Tomislav Mikuš
(autor)
Nevijo Zdolec
(autor)